37 Legit e-mail- og chat-supportjob hjemmefra (ansættes nu i 2020!)

Dette betyder at leje og levere ting som krybbe, bilsæder, klapvogne, høje stole, legetøj, bøger og mere. Her er hvad statistikken har at sige: Et krav om relevant erfaring med en bachelorgrad er obligatorisk. Bedre kendt som Amex, dette er et enormt konglomerat for finansielle tjenester med base i Manshans Three World Financial Center. Ved ansøgning skal du udfylde en online kvalifikationsformular og give dit aktuelle CV. 52 lette måder at tjene ekstra penge hurtigt i 2020. Fastnet og trådløst headset, der er kompatibelt, er kravet til virtuelt callcenter-arbejde.

Desuden er det ikke vanskeligere at få job som freelancer end at få et almindeligt job.

For at se, hvilke hjemmebaserede job der er tilgængelige, skal du gå til Aetna-webstedet og indtaste arbejde hjemmefra i området SØGERJOBB (nøgleord) som dette: Brug åbne spørgsmål og aktiv lytning for at forstå kundens behov og placere LawnStarter som den bedste løsning. De fleste mennesker ved allerede, om fjernarbejde ville fungere for dem. Du skal have en gymnasial eksamensbevis og salgs- eller chat supportoplevelsesattest. De tjener medieorganisationer, erhvervsliv, kreative fagfolk og marketingbureauer rundt om i verden. Der er ingen kolde opkald involveret.

De seneste joboversigter på telecommute inkluderer softwareudviklingsingeniør, seniorløsningsarkitekt og leder af digital platform.

Forbinde

Hvis du foretrækker et deltidsjob hjemmefra, vil denne liste være bedre egnet til dig. Bliv rig hurtige ideer fungerer ikke, som et resultat, massevis af nye investorer haste i at aflevere deres penge for at få deres del af kagen. Skriv om de færdigheder, der vil gøre dig til en succesrig fjernarbejder (skriftlig og verbal kommunikation, evne til at arbejde uafhængigt, komfort med teknologi). Hvis klienten kan lide, går du videre med den "betalte service" den følgende uge. Der er tonsvis af job, der er anført til det medicinske område.

Folk hopper ind og starter nye ventures hver dag og bare regner tingene ud efter behov. Oversættelse - Hvis du kan tale eller skrive flydende på et andet sprog udover engelsk, er der mange oversættelsesjob online. Ikke alle positioner er fjerngodkendt, så sørg for at søge på Humana karrierewebstedet ved hjælp af nøgleordet "fjernbetjening". De 8 bedste online aktiehandelssteder i 2020, derudover modtager alle nye konti 90 dages provision uden handel, op til $ 500 i værdi. Disse andre websteds informationspraksis kan være anderledes end vores. For at hjælpe jobsøgende med at finde deltidsjob, hvor de også kan arbejde hjemmefra, har vi identificeret de 30 mest populære virksomheder til deltids fjernbetjening.

Ved korte opgaver eller projekter i udlandet kan du muligvis holde medarbejderen på hjemmelønningen.

Forhandling

Hvis du står over for opgaven med at finde en måde at betale udenlandske arbejdstagere på, kan du se, hvor problematisk det kan være. Ifølge Way With Words er de altid på udkig efter transkriptioner med en fremragende forståelse af sprog og kommunikation. ”Et solidt forretningsidé og en plan, der er fokuseret på rentabilitet, vil tage dig lang vej til at nå dine monetære mål,” siger han. Du kan også overveje at tilbyde nedsatte klasser eller en-til-en coaching sessioner for at påvirke studerende og få eksponering. Som arbejdsgiver tilbyder Airbnb fjern- og freelance-stillinger.

Salgsstyrke

Jo før folk forstår sandheden om fjernarbejde, jo før kan vi alle høste disse fordele - så lad os aflive nogle af de største myter om at arbejde hjemmefra. Hertz rekrutterer ofte til hjemmebaserede positioner. Sådan får du det: Der er en ansøgning og en interviewproces, ikke blot et e-mail-tilbud. Bitcoin-minekraft rammer ny højt, da en halv million nye asic'er går online. De typer personligt identificerende information, som vi indsamler om andre mennesker på sider som disse, kan omfatte personens navn, adresse, e-mail-adresse eller telefonnummer.

Pas dog på, de er et VIRKELIG godt selskab. Tjek entreprenørens liste over job-fra-hjem-job, der betaler godt over gennemsnittet. AppDynamics er firmaet Application Intelligence. Virksomhederne, der er opført øverst under, firmaer, der ansætter denne uge, er nyligt udmeldte jobledere. Du kan komme i gang med dem for kun kr2. For eksempel kan det koste dig op til kr2 at åbne en McDonald's-restaurant. Hvis du bor i et af disse områder, har du en god chance for at være egnet til et fjerntliggende job i Schweiz.

Imidlertid mennesker med intellektuelle udfordringer (hjerneskader, hukommelsestab osv.) Det afhænger af jobbet, hvor meget du arbejder, klienten, men du kan forvente at tjene fra kr9. Da efterspørgslen er meget stor på uber, skal man tillade 40 timer om ugen. Dette firma er specialiseret i medicinsk og juridisk oversættelse. Agenter har tjent svarende til alt fra kr9 i timen til kr30 i timen, afhængigt af programmet. Schellman & Company ansætter i fuldtidsstillinger inden for telekommunikation. Tjenester, der tilbydes, kan omfatte alt fra e-mailadministration, oprettelse af indhold, bogføring, grafisk design, sociale medier og mere!

Kelly Services

De tilbyder en dejlig række projekter på tværs af mange brancher. Jeg var heldig, fordi ledelsen i det firma, jeg arbejdede på, gjorde det muligt for mig at skifte til en hjemmearbejder. Undertiden i livet er vi nødt til at være to steder på én gang. Bitcoin superstar anmeldelse, gennemsnitlige daglige overskud er $ 2.734, men det afhænger naturligvis af størrelsen på din investering. Undervis sprog eller andre specialiserede fag. Handel med 60 sekunder binære optioner, valg omvendt binært opkald og mest. Faktisk er et af de bedste steder, hvor du kan søge efter alle chat support job eller online chat repræsentative job eller enten e-mail support job hjemmefra. Ved at klikke på disse links forlader du det websted, der drives af Bonnier, og denne fortrolighedspolitik gælder ikke længere. Dit job skal bare være fuldt digitalt. Med mindre tid (nul tid) pendling, er der mere tid til at sidde fast i arbejdet.

Online-vejledere ansættes på deltid, fjernt. Til dette lejer virksomheden kundeserviceagenter til at hjælpe kundekredsen med at håndtere softwaren. (VA, DC, MD), Pre Sales Engineer Cloud/DevOps Remote, produktspecialist - Denver, Colorado (Remote), Channel Sales Engineer og mere. Der er også specifikke muligheder for tosprogede ansøgere. Respondenten søger fokusgruppedeltagere til en række forskningsundersøgelser og koncerter på webstedstest. Du behøver heller ikke have mange penge for at starte. Bedste indikator for 60 sekunder binære indstillingsmetoder 2020! top!, forbedring af øjeblikkelige data er arbejde hjemmefra Northampton tegnebøger stammer fra den overordnede idéfinansierede optionstrategi i 60 sekunder. Dit jobs fjernbesætning har muligvis en livlig Slack chat eller Facebook-gruppe, hvor du altid kan finde nogen at tale med. Vær opmærksom på, at vi kun reklamerer for reklame fra virksomheder, som vi mener, at vi legitimt kan anbefale til vores læsere.

Virksomheden ansætter til legitime job-fra-hjem-job, der inkluderer ekstern teknisk service og kundeserviceroller.

Overvej følgende scenarier, hvor du måske ønsker at betale en medarbejder eksternt: Derfor herfra og ud tager jeg et standpunkt og tegner en linje i sandet. Har du et spørgsmål, du gerne vil have besvaret? Jeg kender bloggere, der tjener mellem kr2.000- kr100.000 + en MÅNED (og jeg er en af ​​dem) Hvordan kommer jeg i gang?

Lambda Skole

Airbnb er en populær online platform, der forbinder rejsende med folk, der lejer deres plads. Der er et stort udvalg af job - du er sikker på at finde en pasform. Hvert år offentliggør vi en State of Remote Work-rapport med data fra tusinder af remote-ansatte.

Har du brug for digitale medier og fotografering? Er du på barselferie, men foretrækker stadig at opgradere dine skrivefærdigheder? At blive en medicinsk transkriptionist, mens du trænger og forsøge at opbygge din portefølje, er ikke en dårlig mulighed. Vi driver forretning i næsten hvert land med hovedkvarter i 13 lande. Hvis du har en sundhedsmæssig baggrund, kan du tjekke mulighederne for at arbejde hjemme hos Anthem.

  • Klik derefter på Arbejd hjemmefra i rullemenuen.
  • Der er arbejde med transkription - både video og lyd, videotekstning og dokumentoversættelse.

Hold op! Er du på SSI eller SSDI? Vi kan finde et job til dig!

Indstil dine egne timer, og tag så mange eller så få konti, som du gerne vil. Et andet arbejde hjemmefra, der ofte ansætter, er Kelly Services. En tjente allerede kr75 inden for en uge. Du kan godt bruge ON Medzilla. Hvis du har en baggrund inden for uddannelse eller har undervisningserfaring, kan du tilmelde dig et af de øverste navne i virksomheden, når det kommer til test til prep. Sådan teknologisk drevet projektarbejde afsluttes hurtigt og med et mindre antal fejl. Nylige undersøgelser har understøttet ideen om, at arbejde hjemmefra - for de rigtige mennesker - kan øge produktiviteten og mindske stress.

For at ansøge om et job hos Belay skal du gå til deres JOBS-side (her er linket) og klikke på knappen ANVEND NU. Vælg et nichemarked, og undersøg, hvilke produkter der er bedst egnet til dit marked og publikum. Tjen penge online med disse legitime job, jessica og Cliff of The Selling Family tjener faktisk en fuldtidsindkomst ved at gøre dette. Nogle positioner er sæsonbestemte roller og vises kun i virksomhedens travle perioder. UnitedHealth Group er et velkendt sundhedsfirma, der består af to virksomheder:

Hvis du tror, ​​du ville være en god pasform til et af de virksomheder, der ansætter eksternt i Schweiz, kan du tjekke de eksterne job i Schweiz på vores jobbræt. Mere produktivitet. Eksempel på jobtitler på Liveops: Disse job er normalt fleksible og er meget perfekte til folk, der gerne vil arbejde hjemmefra. I øjeblikket ikke ansættelse. Det ansætter for online-vejledere at arbejde hjemmefra. Vfxalert, du har brug for et effektivt pengehåndteringssystem, der giver dig mulighed for at handle tilstrækkeligt med handler, mens du stadig beskytter dig mod at sprænge al din kapital. Du kan imidlertid også finde fuldtidsarbejde fra hjemmet, der tilbyder attraktive fordelspakker. Vores CEO Joel Gascoigne har mange flere tip til, hvordan han strukturerer sin dag som en ekstern CEO.

App Marketplace

Du kan også give os besked ved at sende mail til følgende adresse: For det andet kan din Github-profil fungere som din portefølje, som du kan vise hver gang der henvender sig til en potentiel kunde. Hvis du er selvmotiveret og disciplineret, ville det at starte en karriere, der arbejder hjemmefra, være perfekt for dig, fordi det er alt, hvad det virkelig kræver. I lighed med så mange hæderlige virksomheder oplyser Uscreen ikke lønnen for deres åbne job. Andre har brug for en streng morgenrutine. For at kvalificere dig skal du have en bachelorgrad i ethvert fag plus enhver "formel" eller "uformel" undervisningserfaring, såsom mentoruddannelse, vejledning, coaching eller alternativ uddannelse.

Take2Telecom:

Enterprise ansætter både ekstern kundeservice og salgsrepræsentanter. Den digitale verden kører på indhold. Kvalifikationslisten er en smule interessant, da det grundlæggende job er at engagere besøgende, give empati og prøve at håndtere problemerne hurtigt. Bitcoin-minedrift i 2020, sådan vælger du en Bitcoin-minemaskine afhængigt af dine egne forhold. Jeg sigter gennem de tilgængelige arbejdsmuligheder for at se, hvilket projekt der passer mig bedst. ”Det er et 45-minutters møde versus en tre-timers begivenhed, som du er nødt til at finde tid til,” siger hun og bemærker, at online terapisessioner er mere befordrende for regelmæssigt deltagelse og mindsker patientens u-show. Afslut gennemførelsesprocessen, der er i overensstemmelse med dig såvel som din leverandør og inkorporerer den i overensstemmelse hermed. For at udvikle en uovertruffen læseplan for deres studerende, arbejder de med uddannelsespartnere som ETS, TESOL og National Geographic Learning.

Desværre er der mange myter og misforståelser, der forhindrer nogle mennesker i at overveje en hjemmevirksomhed i direkte salg. Blanding, de kan ikke korrekt betragtes som et kryptografisk system. Salesforce er den største leverandør af software til styring af kundeforhold. Bitcoin: bom eller bust full screener på vimeo. For at være en direkte salgssucces er det vigtigt at vælge en virksomhed med produkter, du tror på, og også for at sikre dig, at du har en fuldstændig forståelse af, hvad det drejer sig om.

GreatAuPair ansætter til deltids, delvis fjerntliggende roller i mange forskellige U.

Nielsen

Disse virksomheder har indset, at overgang til eksterne arbejdspositioner kan resultere i øget produktivitet, lavere omkostninger og en større talentpulje at trække på. Virksomheden tilbyder balance mellem arbejdsliv og ansatte til medarbejdere med eksterne arbejdsmuligheder. Boston, NYC, Philadelphia, Chicago, Denver, Santa Barbara eller LA. Hun vil have dig til at lykkes, og har stillet sig til rådighed næsten hver dag i sin gruppe. Elite entrepreneur club, den finansielle organisation skal følge dens regler og overholde de love, der er fastlagt af disse finansielle myndigheder. ”Du stiller et spørgsmål om at arbejde hjemmefra, og vores ekspert gæst giver et svar. I et hav af job for tekniske forfattere og genoptagelsesforfattere er der masser af muligheder for dem, der ønsker at bruge deres evner til at skrive til mere kreative formål. Hertz er et enormt firma, så det er værd at kontrollere deres fortegnelser regelmæssigt. Der nævnes oplysninger, der almindeligvis er forbundet med "reel" ansættelse (ydelser, ferier, politikker osv.)

Dette kan fungere til midlertidige opgaver eller nogle typer virtuelt fjernarbejde, men til længere engagementer har du muligvis brug for en anden løsning. Mens lønningen ikke er den bedste, kr15-22 pr. Lydtime, lejer de uden erfaring, og arbejdet er fleksibelt. Software til at få ansøgning om screen capture til at hjælpe med at oprette billeder og videoer til at give feedback og kommunikere med visuals. 50 pr. Time er garanteret.

  • Hastigheden på pe afhænger af det sted, du kommer fra, ydeevnen i dit arbejde og den erfaring, du har.
  • Virksomhedskulturen fremmer aktivt en stærk balance mellem arbejde/liv og indeholder adskillige arbejde fra hvor som helst jobstillinger.
  • Hvis du er interesseret i at udforske mere, kan du se vores firmaguide, der fremhæver nogle af de bedste virksomheder til arbejde hjemmefra, deltid og fleksible job!
  • Personligt anbefaler jeg Shopify som din e-handelsplatform til dropshipping på grund af dens lette integrationer og dropshipping-funktioner.

Freelance Writer/Editor

Du er freelancer hos Toptal med et væld af fordele, inklusive sundhedsforsikring, arbejder fuldt ud eksternt og evnen til at rejse. Hvornår er det rigtige tidspunkt at handle med binære optioner, 0 indicator indikator for handel med binære optioner, aktieoptioner aktieoptions futures trading system, praksis aktiehandel klasser, aktie krone handel for dummies sammenligning, binære optioner indskud legitime, hvordan man kan få succes i binære handel aktiehandler, option futures strategier forretning forklaret, skat på futures bedste handelsplatform for ørebeholdninger, tagarkiver binære optioner handel demo konto uk, pin bar strategi for binære option strategier v, hvor sikre er guide til binære optioner, valutahandel forex kurser uddannelse, Prissætning af en binær option graf, binære optioner erfahrung strategier. Den fantastiske ting med avanceret B2B-rådgivning er, at du ikke har brug for meget trafik for at tjene en masse penge. Lejlighedsvise besøg hos klienter og overtidstimer i bestemte sæsoner forventes. Hvis du vil lære mere om denne adfærdsmæssige reklamepraksis eller for at fravælge denne type reklame, kan du besøge http:

Det er tid til at se på en glitrende ny forretningsmulighed. Et gymnasium eller GED og mindst et års erfaring inden for kundeservicefeltet med gode kommunikationsevner og computerfærdigheder er obligatorisk. Hvis du har erfaring, kan du bruge freelance-websteder som Upwork til at finde klienter, designe logoer for virksomheder på 99 design, skare, designcrowd (meget høj konkurrence) eller være vært for en klasse på Skillshare. Online videokonference-apps som Skype og FaceTime gør det muligt for terapeuter og deres patienter at tale uden nogen af ​​dem behøver at gå nogen steder. For at spørge om personligt identificerbare oplysninger, som Bonnier har indsamlet om dig, eller om andre måder til at rette faktafejl i disse oplysninger, bedes du sende os en e-mail på privacy @ bonniercorp. Dette er et firma, der ikke behøver nogen introduktion, og ansætter altid telearbejdere for at tilslutte sig deres personale. Klik på REMOTE-indstillingen, og voila! De fleste vil svare, at deres fleksible arbejdsmiljø lindrer mængden af ​​stress i deres liv og giver dem en sundere balance mellem arbejdsliv og arbejde.

Bryde Fri

Skal have en bachelorgrad. Gå her for at score dette særlige. Eksempel på jobtitler hos AbbVie: Websteder som Care. Disse personer, som du samarbejder med, kan også være nyttige ved at fortælle dig, hvornår det bedste tidspunkt at tale med ansættelseslederen. På nogle måder er freelancing som kontraktarbejde, idet du er ansat af et firma til at levere en service.

Få En Forfremmelse

Denne online, akkrediterede institution tilbyder bachelor-, kandidat- og ph.d.-grader inden for områder som uddannelse, rådgivning, ledelse, sundhedsvidenskab, offentlig administration og informationsteknologi. Rev er etableret i ni år og har et globalt omdømme. Du kan klikke på boksen ved siden af ​​Anywhere-United States eller Remote… for at se, hvilke hjemmebaserede job de har. Bitcoin er den mest sikre valuta i verden, hvis du er en total amatør, kan du handle Bitcoin. Anekdotisk ser det ud til at koge ned til personlighedstype og det job, du udfører.

Når medarbejderne kan droppe pendler, undgå forstyrrelser på arbejdspladsen, tage de pauser, de har brug for uden frygt for konsekvenser, tilberede mere nærende måltider og føre en mere aktiv livsstil, øges deres helbred og følelse af balance.

Start din SYKES-rejse i dag

Et af mine yndlingsopgaver hjemmefra er med Aetna. Liveops tilbyder adskillige muligheder for hjemmebaserede virtuelle callcenter-agenter. Hvis du er dygtig til at bruge forskellige Photoshop- og Illustrator-værktøjer og har en medfødt følelse af kreativitet, skal du ikke tænke to gange før du går ind i grafisk design. Den grundlæggende viden om hosting og websteder er et must. De udvikler og sælger finansiel software som Quickbooks, TurboTax og Mint. Sådan bliver du virkelig rig på livet, de små beløb, du sparer dagligt, er magtfulde. Giv tip, der hjælper dig med at få eksponering, trækkraft og bevise din måling i branchen. Deltid ESL-lærere kan arbejde eksternt og har noget fleksible tidsplaner. Men dette er en god koncert at have i baglommen, hvis du kunne komme videre med virksomheden.

Luk din bærbare computer, og mener det i slutningen af ​​dagen.

Virksomheden har en åbning for live chatoperatørjob, chat supportjob eller online kundesupport job hjemmefra. Naturligvis nogle specialiseringer (såsom mobilappudvikler, SEO-specialist, forfatter osv.) Grundlagt i 2020, er Equivity en 100% virtuel virksomhed med alle ansatte eksternt. Overvej virksomheder, der er målrettet mod publikum over 50 eller selvstændige, involverer sundhed og velvære, forholder sig til den "grønne" bevægelse eller involverer elektroniske eller online enheder (i. )For at beskytte dit privatliv og sikkerhed tager vi rimelige skridt til at hjælpe med at bekræfte din identitet, inden vi giver adgang eller foretager rettelser. Kom regelmæssigt tilbage, da der tilføjes nye muligheder nederst på listen. Jeg ved, at jeg ikke kan lide at sile gennem et stykke arbejde hjemmearbejde, når jeg ikke ved, om nogen ansætter. Denne er god til at tale om denne tid på året - det er skattetid på året.

Hvis du f.eks. Starter din blog og får 10 gange mindre trafik end i fremtiden, skal du opkræve 10 gange mere for at tjene det samme beløb fra dine passive indkomststrømme.

Kendskab til Microsoft Word, Excel og PowerPoint er vigtig, og mindst et års erfaring i callcenter er også påkrævet. Scammæglere stoler ikke på kryptobobotter, hvilke fiat og cryptocurrencies understøtter Bit Trade? Se på de muligheder, du har for at tjene penge som video/lydredaktør: Spoiler alarm: Holdkammerater har sandsynligvis blot et par timers overlap med andre mennesker på holdet. Du kan til enhver tid arbejde hvor som helst, du vil!

Om Mine Tilknytninger

Hun er den mest aktive person i gruppen og interagerer med medlemmerne bogstaveligt hver dag. Aktuelle åbninger inkluderer Executive Assistant, Paralegal, Marketing & Social Media Specialist og projektleder. Udforsk dig selv ved at deltage i Square.

Eksempel på jobtitler hos Motorola Solutions: Vi bruger ikke dine følsomme personlige oplysninger til andre formål end dem, der er beskrevet i denne politik, medmindre vi har opnået dit samtykke. Hvordan kan du starte dit eget arbejde fra hjemmearbejdet i coaching? Så disse muligheder vil primært være at arbejde hjemmefra, sandsynligvis iført et headset og besvare kundeopkald. De tilbyder fjernjob til folk som dig og jeg. Annoncer giver ofte information om, at webstedet er hæderligt og ærligt i deres omgang. Arbejdsdagene på et kontor 5 dage om ugen fra 9 til 5 forvandles langsomt til et marked, hvor medarbejderne kan finde job, der arbejder for deres livsstil, ikke omvendt.

Sammenlign Karrierer

Du skal være i stand til at ansøge, og hvis du er en god kandidat, skal du blive ansat. Du lærer folk, hvordan man taler engelsk. GitHub tilbyder eksterne positioner afhængigt af hvor du bor - du kan tjekke den liste lige her. Men lad ikke disse ting slukke for dig - de ændrer ofte deres placering og planlægningskrav. Hvis du fandt dette indlæg interessant, vil jeg vædde på at du vil elske disse andre mest populære indlæg: Tjen kr3 - kr5 pr. Undersøgelse og op til kr7 pr. Hver produkttest.

Du behøver aldrig at bekymre dig om at betale penge for at arbejde for Ver-a-Fast. Disse positioner er deltid og tilbyder en fleksibel tidsplan. Delvis og helt fjerntliggende job findes hos Philips. Det er simpelthen lettere og en mere effektiv brug af alles tid.

Du sover senere. Hvis du kunne lide dette indhold, skal du huske at abonnere på vores adresseliste for at holde dig opdateret om nye måder at tjene penge, spare og investere. ”Vi bygger disse lister dagen før, så vi er sejre til at gå den følgende morgen: Uptick i produktivitet i kombination med faldet i fravær og nedbrudssatser er godt for en virksomheds bundlinje. Undertiden er de, der ringer, i et dårligt humør, så du skal være tålmodig, forblive rolig og ikke tage det personligt. Løn over dette er outliers.

CozyMeal

Log ind med TheChatShop for at blive en live chat agent. Hvad hvis jeg siger, med en god idé starter en god dag. ”Deltid, fjernjob kan findes hos Robert Half i en række jobkategorier. Ikke mere sidder i irriterende trafik. BLS-vækstudsigterne for dette erhverv er "meget hurtigere end gennemsnittet", med en vækst på 23 procent, der forventes over 10 år.

For at ansøge skal du sende en CV til deres HR-afdeling. F.eks. Kunne denne teknologi bruges til at få vist forhåndsvisning af fast ejendom og andre virtuelle ture. Alt hvad du behøver er at oprette en profil med en tiltalende videoindledning og en iørefaldende beskrivelse. Det, der er interessant ved jobene med dette firma, er det faktum, at du muligvis bliver ansat til en rolle, men du udvider til andre områder af virksomheden. Held og lykke med at finde det rigtige online job til dig! USA og Canada. Jeg foreslår følgende, når jeg ansøger om job på Upwork: